Style

Biciklijada VG – ZG – VG 16.9.2017.

By 17/09/2017 travanj 1st, 2019 Nema komentara

“Kiša nije mogla spriječiti one koji istinski vole biciklirati…” međuostalim rekla je gospođa Darinka Jug, izaslanica grdonačelnika Milana Bandića na 1. bicikilijadi Velika Gorica – Zagreb – Velika Gorica održanoj 16.9.2017. u sklopu Europskog tjedna mobilnosti. 

Premda je vrijeme bilo kišovito skupina entuzijasta uputila se iz Velike Gorice put Zagreba gdje su na zagrebačkom Štrosu dočekani uz prigodni program. Nakon okrijepe i predviđenog programa, zajedničkog fotografiranja na “Platou Gradec” biciklijada je nastavljena iz Zagreba natrag u Veliku Goricu. 

Izuzetna atrakcija kolone bilo je i vozilo Pedicab-a… iako broj vozača bicikla nije bio velik zbog vremenskih uvjeta, atmosfera koja je vladala tijekom vožnje bila je izuzetna. Kiša nije prestajala cijelim putem baš kao niti smijeh i pozitivna energija. Od starijih do djece, svi su sudjelovali u vožnji reguliranoj od strane MUP-a, a predvođeni organizatorima.

Po dolasku u Veliku Goricu premda pokisli, svi su s osmijehom i zadovoljstvom nastavili druženje i okrepu uz prigodni program. Vrijeme e nakratko stabiliziralo što je dalo mogućnost neometanog odmora od vožnje… 

Ubrzo je opet uslijedilo nevrijeme ali vozači bicikla se nisu dali smesti nego su se nastavili družiti uz prigodni glazbeni program…

Premda je ovo bila prva biciklijada koja je povezala ova dva grada vjerujemo nije i zadnja. Drugoj se svakako nadamo u boljim vremenskim uvjetima!

Biciklijada VG - ZG - VG 16.9.2017.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.