Style

BEE MY HONEY (Apivita parfem recenzija)

U drugom dijelu 2019. na svjetskom tržištu, pa tako i na hrvatskom zahvaljujući DELMERION distribuciji, predstavljen je BEE MY HONEY APIVITA (chypre) parfem.

Mnogi bi se mogli zapitati prije svega što je sad to chypre parfem? Štoviše u nijednom trenutku ga se tako nije niti predstavljalo ali odgovorno tvrdim da je ova mirisna kreacija pravi predstavnik te skupine mirisa.

Što su chypre parfemi?

Naziv chypre potječe od francuske riječi za otok Cipar, a u doslovnom prijevodu na hrvatski znači kipar. Preteča današnjih chypre parfema je parfem Françoisa Cotyja koji je u svom originalnom sastavu sadržavao note hrastove mahovine, labdanuma i bergamota, a ime Coty Chypre parfema nadahnuto je činjenicom da su njegove sirovine pretežno bile iz mediteranskih zemalja.

Iako su parfemi sličnog sastava već bili kreirani u 19. stoljeću, parfem je bio toliko utjecajan da je nadahnuo stvaranje brojnih svojih verzija, no svi srodni mirisi iz porodice chypre mirisa dijele isti osnovni sastav, koji je do danas ostao poznat kao chypre.

Njegov sastav u pravilu čine svježe citrusne note u kombinaciji s hrastovom mahovinom, a često sadrži i pačulije koje se također smatraju jednim od esencijalnih sastojaka chypre mirisa, a ono što je zanimljivo je to da se svi ovi sastojci koriste u kreiranju i muških i ženskih mirisa.

Sad kad smo mini školu parfema prošli možemo nastaviti sa BEE MY HONEY APIVITA parfemskom kreacijom. 

APIVITA BEE MY HONEY Hlifestyle.eu recenzija

Ako ste pročitali uvod vezan za chypre mirise onda vam je sasvim jasno s kakvim sastojcima su se APIVITA kreatori poigrali da bi stvorili ovaj vrijedan pažnje miris. 

Svježina i sočnost mandarine uz trpkost limuna i stimulativnost ružmarina dobitna su kombinacija za dnevna razbuđivanja. 

Mediteran, opisalo bi se u jednoj riječi. Sve ono što povezujemo sa sofisticiranom lakoćom i željom življenja punim plućima. 

Ali da ovaj parfem nije tek tako jednodimenzionalna mirisna kreacija unutar beauty kuće kojoj su primarne odrednice proizvodnje skincare proizvoda, govore upravo daljnje sastavnice mirisa. 

Olfaktivna priča se tako razvija u novom smjeru. 

Slatkaste note i toplina cvijeta naranče uz peteljke jasmina i lavandinog meda čine ovaj APIVITA miris vrlo sofisticiranom toplom mirisnom kreacijom i za muškarce i za žene. 

Ova srednja nota na mojoj se koži možda i najbolje razvila ali sam siguran da je to uvjetovano ne samo mojom kožom nego i izvanjskim uvjetima koji u mnogočemu definiraju i perceptivne trenutke. 

Toplina meda je trenutak koji će osvojiti sve one koji vole ove suhe hladne dane pa će im ovaj miris postati drag saveznik u dnevnim i večernjim trenutcima. 

Mahune tonke, pačuli i mošus u baznoj noti čine parfem daju mirisu klasičan moment i neutralnost. 

BEE MY HONEY miris iz APIVITA holističkog svijeta stvaranja prepoznatljivih proizvoda koji su omiljeni na našem tržištu preporučujem kao izbor za sve one koji vole ići na mirisna putovanja puna iznenađenja. Na putovanja s kojih neće samo stvoriti nove uspomene nego njegovati i sve one prijašnje… Ovaj miris upravo to postiže.

Moderna je ovo mirisna kreacija koja spaja mnoge aromatske note sa željom da probudi sigurnost i sklad u svijetu punom kaosa. 

 

Ostavi komentar