introduction sociology report assignment handout spelling homework cliparts taken for a ride film summary custom homework writing sites for university write an email to an immigrant
LifeStyle

ANDREA SOLOMUN & – novo je online mjesto koje ne želite propustiti

Andrea Solomun Hlifestyle.eu

Privilegija privatnog vježbanja (ali i učenja o postizanju svog optimalnog tijela) uz Andreu Solomun sad vam je nadohvat ruke! Poznata koreografkinja i trenerica, poduzetnica, prava istraživačica tijela i pokreta, žena čija snaga motivira brojne žene i muškarce u Hrvatskoj i izvan nje, pokrenula je novi serijal na svom YOUTUBE kanalu.  ANDREA SOLOMUN & tako će biti online mjesto vježbanja i educiranja, spajanja svega onoga što je nekadašnja balerina, a danas i autorica jedinstvenog programa &BALLET u svom dugogodišnjem iskustvu naučila i isprobala kao funkcionalno naspram tijela i uma.  

Andrea Solomun & Hlifestyle.eu

DANCE CENTER ANDREA’S ROOM njezin je studio sa dvije lokacije u Zagrebu (Berislavićeva 21 i Stubička 75) na kojem holističkim pristupom, uz svoj tim trenerica i suradnika, osim treninga različitih programa organizira i brojne panele i edukacije. Upravo iz svjesnosti da ne mogu svi fizički doći, a uostalom u mogućnosti premošćivanja fizičkih udaljenosti upravo online kanalima, aktivirala se i na YOUTUBE-u uz već itekako praćenu aktivnost putem INSTAGRAM i FACEBOOK platformi. Na samom YOUTUBE kanalu brojan sadržaj će biti produciran na visokom nivou kakav u Hrvatskoj vježbačkoj zajednici je rijetko viđen. 

& YOUTUBE Andrea Solomun Hlifestyle.eu

Prvi video je 25-minutni bodyweightcircuitchallenge u kojem se detaljno kroz strateški osmišljen trening s nizom vježbi i ponavljanja već vrlo jasno vidi da je cijeli projekt promišljen kako sadržajem tako i vizualno. Jedan na jedan privilegirana je forma privatnih treninga koje odsad svatko, bez isprike, preko ekrana sa Andreom Solomun može odraditi u udobnosti svoga doma.  

Putem društvenih mreža Andrea je već najavila da će se na njezinom kanalu moći konzumirati autentični sadržaj kojim neće podilaziti publici, a koji za cilj ima ostvarivanje vlastitog optimalnog tijela svakog pojedinca. Tijela koje je prije svega funkcionalno i zdravo, a onda iz osviještenosti pokreta, disanja i pristupanja prehrani, nužno samo od sebe dolazi i do ljepšeg izgleda. Autorski programi vježbanja kao što je već dobro prihvaćeni &BALLET biti će upravo taj sadržaj za vježbanje. Tako će se tu naći &WORKOUT, &MOBILITY ali i &TALK s gostima ili &VLOG kao svojevrsni presjek svakodnevnice i tema kojima se inače bavi.  

S obzirom na internacionalne suradnje i ostvarene edukacije, primarni jezik na samom YOUTUBE  kanalu će biti engleski ali niti hrvatski se neće zanemariti posebno kad budu gosti u pitanju.   

Andrea Solomun Hlifestyle.eu

U ovim vremenima brojnih zdravstvenih izazova, kako ističe Andrea Solomun, zdravlje se postiže upravo osviještenim, pametnim bavljenjem tijelom u cjelini. ANDREA SOLOMUN & YOUTUBE KANAL zasigurno će mnogima biti prava doza motivacije da budu zdravi i tijelo i duhom i da lakše ostvare svoje optimalno tijelo. 

Andrea Solomun & YOUTUBE kanal Hlifestyle.eu

Ukoliko želite trenirati u DANCE CENTER ANDREA’S ROOM studiju sve informacije o programima, lokacijama, rasporedu i cijenama baš kao i informacije o &BALLET franšiznom programu možete pogledati ovdje.

Ostavi komentar