LifeStyle

757 nije običan broj… Hrvatski brend prirodne kozmetike 757 (recenzija sapuna)

757 NATURAL COSMETICS Hlifestyle.eu

Svi pričaju o iseljavanju iz Hrvatske i lošim turističkim rezultatima ove godine… 

Ja ipak više volim potražiti priče koje su pozitivne i inspirativne… Ljude koji ne odustaju. Brendove koji su vrhunske kvalitete i čija vrijednost nije samo u kvalitetnoj sirovini ili ambalaži nego i u priči…

Brend čije sapune sam koristio zasigurno pripada tome.

Dvije prijateljice i poduzetnice, Blanka i Antonija, osmislile su brend prirodne kozmetike 757 NATURAL COSMETICS.

757 NATURAL COSMETICS Hlifestyle.eu

Cilj im je u skladu s inspiracijom od “757 fragmenata Hrvatske” kako one nazivaju prirodne ljepote Hrvatske razviti i toliko zasebnih proizvoda. Tako su kreirale kategorije prirodnih ljepota unutar kojih razvijaju nove proizvode prirodne kozmetike i jednostavno ih zbrajaju. Na taj način su nastali The Blues (602 otoka i otočića), The Greys (78 planina), The Whites (34 rijeke), The Blacks (24 prirodna jezera) i The Greens (19 nacionalnih parkova i parkova prirode).

757 NATURAL COSMETICS Hlifestyle.eu

Hrvatska je poznata po jedinstvenim prirodnim ljepotama i smatraju da ih treba predstaviti svijetu, po mogućnosti na malo drukčiji način.

Osim priče o 757 fragmenata koja daje cijelu sliku ljepota Hrvatske, na svakom proizvodu se nalazi i priča o prirodnoj ljepoti koju taj proizvod predstavlja.

To je način na koji autorice ove prirodne kozmetike žele upoznati širu publiku o predivnim skrivenim mjestima koja sačinjavaju pravu čar ljepote Hrvatske. 

Sapuni su bazirani na ekstra djevičanskom maslinovom ulju, kokosovom ulju i shea maslacu. Svaki od njih dolazi u dva različita pakiranja: 60g i 15g; svi proizvodi od 60g imaju oblik kocke te liniju na svom vrhu (kao i 757), dok se proizvodi pakiranja od 15g sastoje od 2 mala srca.

Brojna su prodajna mjesta gdje su proizvodi dostupni, a najaktivniji je dakako web shop

Osim sapuna asortiman se širi tako da jedva čekam isprobati i druge 757 proizvode.

757 NATURAL COSMETICS Hlifestyle.eu

Ovaj put želim predstaviti 4 sapuna koja sam imao priliku osobno koristiti… 

757 NATURAL COSMETICS Hlifestyle.euTHE BRUCE TEA / BRUSNIK

Brusnik je otok jedinstven zbog svojih crnih oblutaka i endemske vrste crnog guštera koji obitava na njemu. Jedna legenda navodi kako je ime dobio po brusu, koji se izrađuje od vulkanskog crnog kamenja s otoka, dok druga da je ime dobio jer je more savršeno izbrusilo njegove obale kako bi ga zaštitilo od neželjenih posjetitelja.

Ono što nije legenda već nepobitna činjenica – ovaj proizvod je izvrstan čistač koji neće isušiti kožu.

757 NATURAL COSMETICS Hlifestyle.euKomponenta aktivnog ugljena mu daje moć dubinskog čišćenja, a s čajevcem koji je dio sastava postiže se svježina i ugodan, sasvim blag miris. Hrvatsko ekstra djevičansko maslinovo ulje daje posebnu vrijednost ovom ručno izrađenom sapunu jer upravo ono je glavnina sapuna čime se izbjegava isušivanje kože. Dapače, osigurano je njezino hranjenje dubinski i provjereno bez agresivnih kemijskih spojeva. 

757 NATURAL COSMETICS Hlifestyle.euTHE KING ALMINTY / KRALJEVAC

Ime otoka se referira na kralja jer legenda navodi kako je ime dobio po kralju Beli Četvrtom koji se jednom davno skrivao na njemu. Sive stijene otoka su, s godinama, nagrizli snažni valovi s juga, no on i dalje stoji snažan, uporan i moćan, poput kralja.

I u ovom sapunu glavnu esenciju čini ekstra djevičansko maslinovo ulje kontroliranog podrijetla i provjerene kvalitete domaće proizvodnje. 

757 NATURAL COSMETICS Hlifestyle.euEterična ulja mente, klinčića i cimeta u kombinaciji sa sjemenkama plavog maka pružaju doživljaj za sva osjetila. Mirisno iskustvo upotpunjeno vrlo blagim efektom pilinga učinit će kupaonske trenutke puno snažnijim od rutine. Biti će to mali spa momenti kojima ćete se rado vraćati. 

757 NATURAL COSMETICS Hlifestyle.euTHE SEA HEART / GALEŠNJAK

Galešnjak, zvan otok ljubavi, predstavlja jednu od najsavršenijih prirodno formiranih prirodnih ljepota  u obliku srca, netaknutu ljudskom rukom. Jedino što možete naći na njemu su šume, masline i zečevi. Uistinu nešto jedinstveno.

Svježina eteričnih ulja naranče, limuna i citronele koji su uz hrvatsko ekstra djevičansko maslinovo ulje glavne komponente ovog sapuna možda i najbolje opisuju kroz miris i svojstva za kožu ono što ljubav čini cijelom našem tijelu. 

757 NATURAL COSMETICS Hlifestyle.euUspjele su autorice “ljubavni sapun” napraviti kao ključan komad kojim ćete si popraviti raspoloženje, a istovremeno će vam koža biti zahvalna jer je njegovana i mekana. 

757 NATURAL COSMETICS Hlifestyle.euTHE BIG ROCK / VELIKI SIKAVAC

Veliki Sikavac je nenaseljeni otok, smješten u blizini otoka Paga. Poseban zbog tvrđave sa šest tornjeva, izgrađene u 6. stoljeću, koja čuva brojne tajne hrvatske povijesti i dokazuje kako je ovaj mali otok nekoć bio prepun života.

Ovaj prirodni ručno izrađeni sapun sa dakako hrvatskim ekstra djevičanskim maslinovim uljem obogaćen je i eteričnim uljima eukaliptusa, palmarose i ružmarina. Prava kombinacija za sve umorne! 

757 NATURAL COSMETICS Hlifestyle.euVašoj koži ćete upotrebom ovog zelenkastog sapuna vratiti elastičnost i sjaj. Biljke koje su upotrijebljene za stvaranje sapuna dokazano su blagotvorne za kožu, a njihovi mirisi uklanjanju stres i osjećaj iscrpljenosti od svih (ne)mogućih obveza i rasporeda. 

757 NATURAL COSMETICS Hlifestyle.eu

Bilo je ovo pravo malo otočno putovanje!

S nekoliko proizvoda u vlastitoj kupaonici možete cijelu godinu otkrivati hrvatske prirodne ljepote i istovremeno si pružiti njegu kože. 

Vrhunski sastav 757 sapuna oduševili su me na prvo čitanje, a s prvom upotrebom postali su mi nezaobilazni elementi dnevnog rituala uživanja i odmicanja od užurbane i stresne svakodnevnice. 

Vizualna atraktivnost 757 proizvoda čine ih i idealnim poklonom u svakoj prigodi. 

757 NATURAL COSMETICS Hlifestyle.eu

Istražite jedinstveni 757 svijet i na društvenim mrežama FACEBOOK i INSTAGRAM. Novi proizvodi su već u prodaji tako da se i ja osobno veselim novim iskustvima.

757 NATURAL COSMETICS Hlifestyle.eu

 

Ostavi komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.