Style

4u1 MANTALA MIST i sladoled kao ljetno osvježenje iz CREMME koncepta

ARBOTEGA kozmetika Hlifestyle.eu

Vrućine su samo nakratko bile pauzirane u našoj svakodnevnici. I premda su noći posljednjih dana ugodnije za spavanje, dnevni ritam izloženosti suncu, visokim temperaturama i neobično prisutnoj vlagi i dalje zahtijeva osvježenje!

ARBOTEGA kozmetika Hlifestyle.eu

U ljetnom periodu najtraženije osvježenje za nepce je sladoled!

U desetcima okusa koje nudi CREMME na početku Tkalčićeve zasigurno ćete pronaći svog favorita. Još možda u kombinaciji s nekim brownie komadom biti će to poslastica zbog koje nećete žaliti niti jednu kaloriju. CookieFactory okusi godinama već vladaju zagrebačkom sweet gastro scenom, a unutar CREMME koncepta za ovo ljeto sam pronašao osvježenje i za svoju (pa i vašu) kosu, lice i tijelo.

CREMME Tkalčićeva 21 Hlifestyle.eu

Sadašnji odlazak na adresu Tkalčićeva 21 u CREMME koncept gdje su svoje mjesto pronašli vrhunski hrvatski kozmetički proizvodi skupa sa vrhunskom Lively Roasters specijalitetnom kavom i raznim slatkim delicijama obilježio je novi brend u Hrvatskoj.

ARBOTEGA kozmetika Hlifestyle.eu

Ekskluzivno prvi u Hrvatskoj predstavljam recenzijama ARBOTEGA proizvode. 

Ovaj put izabrao sam MANTALA MIST.

4 u 1 vodica u spreju za lice, kosu i tijelo.

A četvrti dio? Bez brige nije tek marketinški zvučalo bolje 4u1 umjesto 3u1 nego ovaj proizvod možete koristiti i za fiksiranje šminke. Idealan suputnik kako na godišnjem odmoru tako i u radnoj svakodnevnici.

Praktično, efikasno i mirisno!

ARBOTEGA kozmetika Hlifestyle.eu

MANTALA MIST je vodica za lice i tijelo i ultimativni je osvježavajući koktel vitamina, minerala i antioksidansa organskog crnog grožđa sa neodoljivim mirisom ljeta. Ovaj multifunkcionalni 4u1 proizvod za ljeti iscrpljenu kožu i kosu od sunca pruža ekspresnu hidrataciju i antioksidativnu zaštitu. 

ARBOTEGA je novi brend na hrvatskoj kozmetičkoj sceni koji naglasak stavlja na iznimnu kvalitetu sastojaka i proces proizvodnje od prvog do zadnjeg koraka umjesto na jaki marketing. Iza brenda zapravo stoji čovjek nekada iznimno aktivan u političkom životu Dubrovnika, a danas samozatajno stvara brend hrvatske proizvodnje koji će zasigurno postići uspjeh i izvan granica Hrvatske. Andro Vlahušić, nekadašnji dubrovački gradonačelnik danas sa obitelji stvara priču koja me osvojila na prvo spominjanje, ali još više i na drugo i na treće korištenje. 

MANTALA MIST je apsolutni ljetni hit i zbog djelovanja i praktičnosti ali i mirisa crnog grožđa koji je glavni sastojak. 

Inspiraciju za ovaj proizvod u ARBOTEGA timu pronašli su u originalnoj konavoskoj slastici istog naziva koja se upravo radi od crnog grožđa.

ARBOTEGA kozmetika Hlifestyle.eu

Grožđe je plod vinove loze, (Vitis vinifera, L.), autohtone mediteranske biljke tisućljetne povijesti iznimno važne za meditaranske obitelji. Kao autohtona mediteranska biljka, vinova loza je savršeno prilagođena ljetnoj žegi i visokoj izloženosti sunčevim zrakama. Zanimljivo je da je crno grožđe u odnosu na bijelo grožđe puno bogatije blagotvornim aktivnim sastojcima, od kojih je najcijenjeniji resveratrol zbog anti-aging svojstava. Iz ovih razloga, crno grožđe je idealan sastojak za olakšavanje ljetnih vrućina i hidrataciju kože, a također se tradicionalno smatra simbolom dugovječnosti i zdravlja. 

Zbog svega ovog navedenog ne treba čuditi zašto i kako je nastao sjajan MANTALA MIST proizvod. 

Koža i kosa su mi začas bile hidratizirane i mirisne, a nimalo otežane… Što mi je u svim ljetnim aktivnostima iznimno važno. 

Za najbolji efekt proizvod je preporučljivo držati na hladnom kako bi vas svježina u potpunosti zapljusnula i pružila najbolje od sebe! 

ARBOTEGA kozmetika Hlifestyle.eu

I za kraj otkrit ću vam jedan mali trik… Ovaj božanstveni fluid pošpricajte na posteljinu prije spavanja i ujutro ćete se probuditi u svježini mirisa zbog kojeg ćete zasigurno poželjeti još koji trenutak više ostati u krevetu… 

Istražite, zapratite, lajkajte CREMME koncept na društvenim mrežama FACEBOOK i INSTAGRAM

Ukoliko ste u Zagrebu prošećite do Tkalčićeve 21 i pronađite idealnu poslasticu za svoje nepce ali i za svoju kožu…

CREMME Tkalčićeva 21 Hlifestyle.eu

Kako bi rekli iz CREMME tima: #razmazi se ! 

 

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.