Style

3 hrvatska proizvoda za imunitet, mišiće i kožu (+ proizvodi protiv gripe i prehlade)

Zimski period možda najviše traži dodatke prehrani. Zato vam želim predstaviti 3 hrvatska proizvoda za imunitet, mišiće i kožu.

YASENKA Hlifestyle.euYASENKA je naziv hrvatske tvornica lijekova, dodataka prehrani i kozmetike koja je otvorena u Vukovaru 29. prosinca 2014. godine.

Na 6000 četvornih metara smještena su tri najsuvremenije opremljena odjela: Odjel za proizvodnju polukrutih pripravaka – krema, masti i gelova, Odjel za proizvodnju nesterilnih tekućih pripravaka – sirupa i tekućih dodataka prehrani, te Odjel za proizvodnju krutih pripravaka – tableta i kapsula.

Vrhunski YASENKA stručnjaci u analitičkom laboratoriju za praćenje kvalitete proizvoda kontinuirano kontroliraju sve pripravke kako bi garantirali njihovu iznimnu kakvoću i ovih dana planiram putovanje na krajnji sjever Hrvatske da vidim sve to uživo. 

YASENKA Hlifestyle.eu

U nastavku vam donosim dojmove proizvoda koje sam potrošio, a zbog sezone prehlade i ostalih tegoba grla i nosa isprobavam još nekoliko ciljnih proizvoda.

Idemo redom…

Imuno C 500

YASENKA IMUNO C 500 Hlifestyle.euImuno C 500 je dodatak prehrani s vitaminom C za koji znamo da doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Jedna imuno C 500 obložena tableta s postupnim otpuštanjem sadrži 500 mg vitamina C.

Tableta s postupnim otpuštanjem posebno je prilagođena kako bi se vitamin C otpuštao tijekom nekoliko sati, što pridonosi potpunijoj apsorpciji i duljoj opskrbi organizma vitaminom C.

Ovaj proizvod sam aktivno koristio na samom početku jeseni i osjećao se izvrsno i onda sam po potrošnji prve kutije jednostavno prekinut konzumaciju i s vremenom itekako primijetio razliku, a nedavno sam se i zbog sezone hladnoće i gripoznih problema ekspresno vratio tableticama s kojima već u par dana korištenja se vidi promjena u jačanju imuniteta organizma. 

Vitamin C pridonosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Također ima ulogu u normalnom metabolizmu stvaranja energije i smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin C povećava apsorpciju željeza i pridonosi normalnom stvaranju kolagena potrebnog za normalnu funkciju kostiju, hrskavice, desni, zuba, kože i krvnih žila.

Preporučujem svima koji zbog ritma i drugih vanjskih utjecaja traže saveznika za bolju svakodnevnicu. 

Skinage COLLAGEN ADVANCED 5000

YASENKA SKINAGE COLLAGEN ADVANCED Hlifestyle.euSkinage COLAGGEN ADVANCED 5000 je tekući dodatak prehrani koji sadrži hidrolizirani kolagen, hijaluronsku kiselinu, resveratrol i vitamin C.

Kombinacija kolagena, hijaluronske kiseline i resveratrola hrani kožu iznutra, a vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože i doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Vrlo gustu tekućinu konzumiram svakodnevno kao dodatak prehrani čime svojoj koži dajem dodatni boost, a rezultati nisu vidljivi samo meni nego i svima koji mi jasno daju do znanja da mi koža zdravo sjaji što znači da je postignuta optimalna elastičnost i mekoću, ali i da se mrtve stanice puno brže čiste uz druge primjerene kozmetičke preparate. 

Starenjem se smanjuje sposobnost tijela da proizvode kolagen i hijaluronsku kiselinu, što dovodi do smanjenja elastičnosti i gipkosti kože te u konačnici rezultira nastankom bora. Tijekom starenja kolagenska se vlakna počinju razdvajati, a međuprostori ispunjeni hijaluronskom kiselinom se smanjuju i prazne.

Uzimanjem proizvoda skinage COLLAGEN ADVANCED osigurano je dodatno unošenje kolagena i hijaluronske kiselina u tijelo. Klinički je dokazano da uzimanje 5 g Naticola hidroliziranog morskog kolagena kroz osam tjedana smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost kože.

Tekući oblik kolagena osigurava bržu apsorpciju i veću iskoristivost, što dugoročno doprinosi ljepoti vaše kože.

MagnezijPLUS

YASENKA MAGNEZIJ PLUS Hlifestyle.euMagnezijPLUS je dodatak prehrani s magnezijem i vitaminima, a doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnoj funkciji mišića.

Jedna magnezijPLUS tableta sadrži magnezij (375 mg), vitamin C (120 mg) i vitamin B6 (1,4 mg).

Magnezij, vitamin C i vitamin B6 doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti. Također doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije i normalnom funkcioniranju živčanog sustava.

Jedna tableta na dan otopljena u čaši vode ne može učiniti čudo odjednom ali već kroz nekoliko dana uočio sam razliku zbog svog uvelikog kretanja pješke, a sad i početka dodatnog vježbanja. Isti zdravi energetski boost koji je siguran i neće izazvati nikakve smetnje ili ovisnost osjetit ćete i vi. 

Magnezij doprinosi ravnoteži elektrolita i normalnoj funkciji mišića.

Ovaj proizvod je bez šećera što je važno naglasiti za sve one koji slične proizvode pronalaze u drogerijama, a dijabetičari su ili se bore sa tom šećernom pošasti 21. stoljeća. 

Iz Vukovara nam dolaze (ali i u cijeli svijet odlaze) kozmetički proizvodi i dodaci prehrani koji su osvojili svijet.

Sinergijom najsuvremenije tehnologije i YASENKA tima vrhunski obrazovanih stručnjaka pokrenuta je prekrasna vukovarska priča koja je na ponos cijeloj Hrvatskoj.

Jednim korakom do prirode i vi možete ojačati imunitet i učiniti nešto korisno za svoje zdravlje… već danas!

Donosim prijedloge još nekoliko proizvoda idealnih za ove dane kad je hladno i vladaju brojne gripe, viroze, prehlade i problemi sa grlom i nosom…

IMUNO Boost hitna pomoć vašem imunitetu

YASENKA IMUNO BOOST Hlifestyle.euLENISAL pastile za bolno, nadraženo i upaljeno grlo

YASENKA LENISAL PASTILE Hlifestyle.euLENISAL Broncho sirup za grlo, ždrijelo i glasnice

YASENKA LENISAL BRONCHO sirup Hlifestyle.eu

 

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.