Style

2u1 idealan ljetni suputnik iz NIKEL-a

Hlifestyle.eu Nikel

Koliko volim kozmetiku ne držim posebno tajnim.

Ljetne vrućine pak diktiraju njegu kože i kose u sasvim drugačijem smjeru nego što to činimo ostatak godine. Većina nas traži proizvode s jednostavnijim načinima korištenja, ali i sastavom koji će biti sasvim lagan. Ljeti ne nosimo teške tkanine pa je sasvim logično da se i njegujemo proizvodima lakših formulacija. 

Godišnji odmori zbog pakiranja i putovanja iziskuju pažnju kad se spremaju kozmetičke torbice… Trudimo se spakirati čim manje ali da nam dnevna rutina njege ne pati.

Kozmetika s potpisom magistre farmacije Mirjane Brlečić, NIKEL, u svojoj ponudi ima meni posebno drag proizvod. Suludo mi je reći da je ljetni jer zaista je dobrodošao cijelu godinu ali ga sad izdvajam zbog praktičnosti…

NIKEL 2u1 RUŽINA KUPKA ZA LICE I TIJELO biti će vam sjajan saveznik u misiji njege kože u narednom periodu.

Ovaj mirisni biser iz NIKEL ponude idealan je za cijelu obitelj. Kako za suhu i(li) osjetljivu kožu odraslih tako svojim sastavom je potpuno siguran i za dječju kožu. Osim samog lica i tijela, može se koristiti i za pranje kose. U ovom zadnjem slučaju korištenja, proizvod je potrebno utrljati u vlasište i nakon par minuta isprati. Rezultat svih načina korištenja je mirisni oblak mekoće kojim ćete biti obavijeni cijeli dan i(li) noć.

Moram biti iskren da se meni ova kupka pokazala idealnom za spremanje pred večernji izlazak… Mekoća, sjaj i neodoljiv miris kože i kose bili su razlog da su me svi iz društva pitali, a što sam to koristio? NIKEL, rekao bih kroz smijeh zadovoljstva.

Prirodni sastav daje mi povjerenje da mi koža i kosa nisu agresivno tretirani nepoznatim supstancama, a da osjećaj svježine i baršunasto mekana koža i kosa nisu rezultati teške kemije nego pametne domaće proizvodnje.

S obzirom da zbog posla nanosim redovito i makeup proizvode za probu, ova kupka se pokazala izvrsnom i za odstranjivanje makeup-a, ne iritira oči i ne za teže kožu. Stoga ju preporučujem i u tom području korištenja.

Praktično pakiranje od 200ml stane u gotovo svaki kozmetički set.

Je li vam sad jasnije zašto je ovo HLIFESTYLE izbor top preporučenih proizvoda?

 

 

 

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.