Hlifestyle.eu

Riječ urednika… LJUBAV

Prvo “pismo” ilitiga riječ urednika na potpuno sadržajem izmijenjenoj H LIFESTYLE adresi naslovljeno je na LJUBAV. Zašto? Pa, više je nego očito da bez ljubavi prema svemu što radimo i tko jesmo niti ovoga svega ne bi bilo. Nismo ovdje okrenuli tek novu stranicu nego otvorili cijelu novu knjigu. I spremni smo ju ispisivati ljubavlju! Prema životu prije svega, a onda i prema svim područjima našeg rada.

Hlifestyle.eu

Ljubav je nužan pokretač ako se želi uspjeti jer kako smo jednom čuli “možeš raditi za novac, ali nikad nemoj raditi zbog novca” i to je jedno od glavnih načela kojima se vodimo.

U sazrijevanju i izgradnji cijele ove priče, stvaranju sadržaja za brojne klijente, ostvarujući različite suradnje poklopile su se okolnosti i cijeli projekt, ne gubeći autentičnost, dapače, smo nadogradili, tim se proširio, ljubav uvećala. Jer i kako drugačije!? Namjera kad je čista, cijeli Svemir se uroti da sve uspije. Ljubav se upravo dijeljenjem samo može uvećati! I zato LJUBAV neka bude glavna tema ovog našeg prvog obraćanja vama…

Hlifestyle.eu

Godišnji odmori su većini završili i došlo je vrijeme povratka hvatanja u koštac s brojnim poslovnim izazovima… Svima želimo puno ljubavi prema sebi i onima s kojima provodite dane. Vrijeme novih početaka nakon predaha od užurbanosti svakako je prilika za dublje razvijanje i preispitivanje ljubavi prema sebi. Prilika je da istinski se pitate volite li ono što radite i jeste li u ljubavi sa sobom sad tu gdje jeste? Jer budimo realni, uvijek imamo izbora samo je pitanje želimo li preuzeti odgovornost!?

Budite nježni(ji) prema sebi!

Ne bojte se ljubavi!

U različitim oblicima će vam pokucati na vrata vašeg srca. Ne, ne pričam o romantičarskim scenarijima i leptirićima već o ljubavi kao odluci. Ljubav je poput orla, širokih krila i snažnog leta, visoko iznad da se sagleda šire i bolje, uključuje i vatru srca i hladnoću razuma…

Volite i dopustite drugima da vas vole! I svakako volite sve ono što jeste i što radite, a ako uvidite da to baš i nije tako, mijenjajte! Možete! Zaslužujete! Budete!

Hlifestyle.eu

Mi vam kroz naše autentično življenje holističkog načina života želimo donositi i sadržaj iz različitih sfera kojima se bavimo ili koje volimo… Biti će ovo pravi mozaik sastavljen od kockica ljubavi.

Hlifestyle.eu

Hlifestyle.eu

Hlifestyle.eu

Sanjajte, ostvarujte, budite – ljubav!

s vama i za vas #brunoihrvoje

Post a Comment

#SANJAJOSTVARUJBUDI