STAN KONCEPT Hlifestyle.eu Hrvoje Vukov

STAN KONCEPT otvoren je na adresi Vodovodna 12

Jedan prostor sa stotinu mogućnosti, najbolja je definicija za STAN KONCEPT. Odmah vam mogu reći da je riječ o relativno novom prostoru u Zagrebu (barem po vidljivoj korištenosti) u kojem želimo okupljati ljude otvorenog srca i razuma koji žele razvijati i pokazivati autentičnost, ali i otkrivati novo na svim područjima. Jednostavno rečeno, STAN KONCEPT na adresi Vodovodna 12 je mjesto za ljude koji su spremni sanjati, ostvarivati i biti.

 

STAN KONCEPT Hlifestyle.eu Hrvoje Vukov

STAN KONCEPT, Vodovodna 12, otvoreno 2.10.2020.

 

Otvorenje STAN KONCEPT-a je bilo spojeno sa proslavom mog 31. rođendana.

Inače, rođen sam u Šibeniku, a već sa 13 godina sam otišao putem svećeništva. Tako sam nakon sjemeništa i Nadbiskupske klasične gimnazije u Zagrebu, otišao na godinu i pol dana u karmelićanski samostan i upisao Filozofsko teološki fakultet. Potom sam se preselio na Kaptol, a s Kaptola u Split pa u Šibenik na određene službe unutar svećeničke formacije da bi na kraju cijeli taj svoj put završio u Izraelu. Iz Izraela se vraćam u Zagreb napuštajući svećeničko zvanje i započinjem novi život. Kao gay osoba se outam svojoj obitelji i okolini i to ne završava dobro. Dapače, prolazim teške faze života i zato danas sve što jesam i imam, iznimno cijenim. Tada nakon brojnih traženja, krivih i ispravnih koraka, otkrivam ljubav prema makeup-u, kozmetici, parfemima i dizajniranju. Uz to, vraćam se i pisanju kao prvotnoj ljubavi još iz sjemeništa i to sve spajam na ovom blog portalu. S obzirom da ne volim ograničavanja danas se bavim kreativnošću na brojnim poljima, a u posljednje vrijeme je to najintezivnije s obzirom na potražnju u području content kreatorstva pa tako kao social media manager aktivno stojim iza petnaestak profila klijenata na društvenim mrežama, a iza sebe imam odrađene brojne suradnje u osmišljavanju i produkciji brojnih reklamnih kampanja, evenata i sl..

Veliki i mali brendovi baš kao i pojedinci surađuju samnom kad žele nešto drugačije, rubno, autentično, hrabro ali iskreno i toplo. Makeup, dizajn, stilizacija kao i promocija i marketing moja su područja djelovanja i interesa. Gotovo kao renesansni čovjek, bez imalo lažne skromnosti, mogu reći da uspješno spajam brojne talente i znanja u područja koja su vizualna i olfaktivna, a sve to zahvaljujući duhovnosti koja mi je i dalje iznimno važna.  

 

STAN KONCEPT Hlifestyle.eu Hrvoje Vukov

STAN KONCEPT, Vodovodna 12, otvoreno 2.10.2020.

 

Najveći dio prostora je open space zona koja vizualno odovojena drvenim i mramornim podom je tzv. prostor za minglanje i kreiranje glavnine sadržaja.

Šank sa kuhinjom je svakako je jedna od zanimljivijih točaka u prostoru. Uz potpuno ostakljeni zid odnosno prozore koji se protežu cijelim jednim zidom stana nalazi se veliki stol za kojim može sjediti 8 do 12 ljudi. Stabilno ali elegantno postolje izvedeno u mramoru kao što je pod, a na koje je postavljeno staklo, stvara poseban dojam i čini taj veliki stol vrlo nenametljivim ali efektnim. Dodatna zanimljivost je praznina u samom stolu koja kao svojevrsna kocka može činiti dodatnu vizualnu atrakciju za vrijeme večere i druženja, a u kojoj može biti nešto izloženo ili dekorirano. Pod masivnim gredama koje su obnovljene proteže se tamnosmeđi drveni pod i minimalistički namještaj koji je mobilan kako bi prostor bio potpuno multifunkcionalan.

Prilagodljivost prostora za različite potrebe tako se ogleda u koloritu koji je vrlo neutralan i u namještaju koji je mobilan i funkcionalan. Htjeli smo izbjeći svaku moguću pretrpanost prostora, a grede osloboditi kao svojevrsnu bazu za stvaranje različitih kulisa za različite priče. Uz sve to jako je zanimljiv prostor male beauty oaze unutar kojeg se krije kolekcija mojih omiljenih parfema, a posebno onih niche brendova kao i brojni kozmetički proizvodi koje sam recenzirao brendova s kojima surađujemo. Taj prostor takozvani mini beauty room također je prilagodljiv i tehnički osposobljen da se uz makeup rasvjetu mogu kreirati brojni foto i video sadržaji, ali i pokazni momenti vezani za kozmetiku i sl. I dakako, kupaonica zbog količine dnevnog prirodnog ali i umjetnog svjetla reflektora, a u kojoj su zidovi u potpunosti u ogledalima i mramoru čine ju atrakcijom za selfiranja.

Gotovo svaki kutak STAN KONCEPT-a je instagramičan pa čak i taj uredski prostor koji je zasebna prostorija. Iako u njemu vlada kreativni nered, snimke s malenog okruglog prozora koji djeluje gotovo nestvaran uvijek iznova izazovu veliki interes na društvenim mrežama… 

 

STAN KONCEPT Hlifestyle.eu Hrvoje Vukov

STAN KONCEPT, Vodovodna 12, otvoreno 2.10.2020.

 

Potreba za realizacijom ovakvog projekta pojavila se s razvojem samog bloga da postoji svojevrsni showroom za sve ono što radimo. Kad pričam o množini mislim na mene i kolegu Brunu koji činimo STAN KONCEPT tim. Dakako, uz potrebe vanjskih suradnika.

S brojnim izazovnim situacijama s kojima smo se susretali kroz ovo pandemijsko razdoblje samo se pokazalo da ovakav koncept, za mini okupljanja uz potpunu autonomnost u organizaciji, od kuhinje do kupaonice, jest nešto što treba i što će funkcionirati.

STAN KONCEPT je jedinstveni prostor za rad i druženja koji je još prije samog službenog otvorenja izazvao interes. Proslavljali smo rođendane i obljetnice, organizirali degustacije i uvjerili se da za ovakvim prostorom postoji potreba. Drago mi je da mogu kroz blog portal Hlifestyle.eu i STAN KONCEPT projekte zaokružiti sve ono što živim, znam, volim. I upravo pod tim heštegom #živimznamolim objavljivat ćemo sadržaj kako bi se vidjelo da je STAN KONCEPT zaista #jedanprostorstotinemogućnosti. 

 

STAN KONCEPT Hlifestyle.eu Hrvoje Vukov

STAN KONCEPT, Vodovodna 12, otvoreno 2.10.2020.

Post a Comment

#SANJAJOSTVARUJBUDI