Style

Zadržimo ljeto u svojoj kosi i na svojoj koži (LUSH šampon i piling za lice i tijelo, recenzija)

LUSH recenzija Hlifestyle.eu

Jesen nam kalendarski tek treba doći, ali kiša i niže temperature sa povremenim vjetrom, najavljuju je s puno stila!

S početkom školske godine mnogi (i odrasli i djeca) se službeno vraćaju na svoje obveze i pomalo nostalgično se pitaju kako je tako brzo prošlo ljeto!?

Da bi ono potrajalo u vašoj svakodnevnici rituala njege tijela, donosim vam dva LUSH proizvoda čiji je sastav sol iz Nina kako bi vam ljetne uspomene bile žive, a trenutci u kupaonici mirisni i pravo ljetni…

O LUSH misiji vezano za sol iz Nina i borbi protiv ilegalnog ubijanja ptica Ninske solane sam već pisao ovdje… 

LUSH recenzija Hlifestyle.eu

Zadržite ljeto…

… u kosi sa BIG SEA SALT šamponom… 

Sjaj i volumen kose ovim proizvodom su zagarantirani!

LUSH recenzija Hlifestyle.eu

50% sastava proizvoda čini morska sol, a ostatak čine omekšavajuće morske alge, svježi limunov sok, ulje kokosa, iris i apsolut vanilije. 

Ovaj slani šampon zagrabiti ćete rukama iz prepoznatljive LUSH  reciklirane ambalaže i već pri prvom dodiru osjetiti zrnca soli, a onda će vas zapljusnuti mirisi kako ih samo LUSH zna iskombinirati. 

S obzirom da smo svi naviknuti na tekuće šampone s puno kemije korištenje ovog prirodnog LUSH proizvoda biti će sasvim novo iskustvo!

Prije svega uočit ćete da je pjenjenje ovog šampona drugačije i mirisom i teksturom, a to vam je već pokazatelj prirodnog sastava.

Još jedan benefit upravo je količina soli obrađena na vrlo sofisticiran način čime radite i svojevrsni piling čime uklanjate brojne taloge od drugih proizvoda, a kojih najčešće nismo niti svjesni. Izvanredna čistoća od tjemena do vrhova kose biti će vidljiva već sa prvim pranjem i ispiranjem.

LUSH recenzija Hlifestyle.eu

Svježi miris šampona u trenu će vas odvesti na mirisno putovanje koje ćete iz svoje kupaonice poželjeti opet čim prije… Daleka plaža na kojoj uživate u kokosu i citrusima biti će vam doslovno u rukama i u kosi. 

Još je jedan LUSH proizvod kojim ćemo iz udobnosti vašeg doma otići na ljetnu avanturu… 

LUSH recenzija Hlifestyle.eu

OCEAN SALT piling za lice i tijelo rutinu iz kupaonice pretvoriti će u prave spa kućne trenutke…

LUSH tim je za stvaranje ovog proizvoda limete uranjao u vodku, a potom ih kombinirao sa grejpom i mnoštvom soli koja čini sjajan piling za lice i tijelo. 

LUSH recenzija Hlifestyle.eu

Na tržištu postoje brojni pilinzi sa morskom soli kojom se kože iritira jer sol nije dobro pripremljena. Tako da umjesto napravljenog pilinga zapravo kožu samo zacrvenite i u suštini ranite. LUSH vrlo inovativno i sofisticirano pristupa pripremi pilinga sa morskom soli pa je koža nakon korištenja uistinu čista i bez otvorenih oštećenja. 

Bogati svilenkasti maslac avokada, kokosovo ulje i apsolut morskih algi čine kožu mekanom, glatkom i hidratiziranom.

LUSH recenzija Hlifestyle.euI ovim proizvodom ćete začas biti daleko od kiše i hladnoće i uživati u ljetnim čarima osjećajući sol i citrusne mirise…

Zahvaljujući LUSH proizvodima koji sadrže morsku sol, iako je jesen na samom pragu naših domova, možemo bezbrižno uživati u osjećaju ljeta… Možemo zadržati ljeto u svojoj kosi i na svojoj koži! 

LUSH recenzija Hlifestyle.eu

Hvala na čitanju… Ukoliko vam se članak svidio podijelite ga sa svojim prijateljima. 

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.