christianity vs paganism essay ross medical optimal resume px essayeur fondeur information narrative essays nature genetics cover letter
Style

Vrijeme samo za tebe. BEAUTY INSTITUT Ageness

By 24/10/2017 1 travnja, 2019 Nema komentara
Beauty institut Ageness stih.hr

Kad je u pitanju užurbani stil života prvi sam. Baš kao što sam sebi posljednji kad je u pitanju vlastita lista prioriteta. Premda sam uvijek “namontiran” najmanje vremena u danu provodim posvećujući se svojoj koži. Ipak, nakon tolikih preporuka odlučio sam se krenuti na tretmane za njegu lica i tijela u BEAUTY INSTITUT Ageness kod Sanje Buinjac

Beauty institut Ageness stih.hr

U centru Zagreba, tek par tramvajskih stanica od glavnog trga u ulici Republike Austrije na broju 21 u visokom prizemlju nalazi se tipičan građanski stan. Visoki stropovi, prostorana kvadratura i dobar razmještaj prostorija od prvog trenutka činili su se kao dobar izbor za koncept rada iskusnoj edukatorici i kozmetičarki.

Beauty institut Ageness stih.hr

Ageness Beauty Institut ima jedinstveno osmišljene protokole i standarde. Individualni pristup tzv. boutique koncepta rada koji je u svijetu iznimno cijenjen na brojnim područjima, Sanja uvodi upravo i u kozmetički svijet. Sve je pomno osmišljeno i prilagođeno svakom pojedincu, a rezultat je to dugogodišnjeg iskustva, rada i nebrojenih edukacija koje je vlasnica Sanja Buinjac prošla u svojoj 18-godišnjoj karijeri.

Beauty institut Ageness stih.hr

Kozmetički tretmani lica i tijela, depilacije, manikure i pedikure te ekskluzivni tretmani sa vrhunskim proizvodima brenda Elemis mogućnosti su koje ne treba propustiti. 

Beauty institut Ageness stih.hr

Beauty institut Ageness stih.hr

Beauty institut Ageness stih.hr

Beauty institut Ageness stih.hr

Uz sve druge pogodnosti i ponude posebno je zanimljiva tzv. “praktična srijeda”. Tu se vidi ne samo susretljivost naspram klijenata jer se na tretmane odobrava 30% popusta nego se upravo u “toj srijedi” ogleda senzibilitet vlasnice naspram mlađih generacija. Naime, učenici 3. razreda Prirodoslovne škole Vladimir Prelog, smjer kozmetičar, dolaze srijedom na praktični dio pod mentorstvom upravo vlasnice instituta Sanje Buinjac. 

Beauty institut Ageness stih.hr

Kad sam ju pitao odakle naziv uopće “Ageness” tumačila mi je kako je prvotna ideja bila riječ “Ageless” što znači “vječna ljepota”, ali onda se odlučila na “Ageness” što u prijevodu znači “vječna ljepota na stotu”. 

Beauty institut Ageness stih.hr

I upravo to jest ovo mjesto za bijeg od svakodnevne užurbanosti. To je izvor ljepote jer smirenost i blagost koju ovdje osjećate u svakom trenutku, uz Sanjine ruke i preparate samo će se dodatno naglasiti. Tako će se unutarnje stanje zadovoljstva spojiti s vanjskim rezultatima koji su uz vrhunsku stručnost i preparate neizbježni. Sve počinje analizom, individulanim mjerenjem kože kroz različite parametre, a onda se nastavlja samim tretmanima za koje poželite da ne završe tako skoro. Ali ako se plašite da nemate nikad dovoljno vremena i to vam često služi kao dobar izgovor, onda za “Ageness” to ne vrijedi. Naime, postoje i brzi tretmani… ništa manje učinkoviti. Sve u svemu, ne gubite niti trenutka nego već danas izaberite nešto za sebe… kontaktirajte Sanju, savjetujte  se i zakažite svoj termin! Uživajte!!!

Ostavi komentar