Style

Tri važna slova i jedan broj. Nova APIVITA krema iz WINE ELIXIR linije…

Apivita Wine Elixir linija Hlifestyle.eu

Grčki brend prirodne kozmetike APIVITA s čijim sam proizvodima u Hrvatskoj upoznat zahvaljujući Delmerion distribuciji, nadopunio je Wine Elixir liniju s laganom dnevnom kremom protiv bora i za učvršćivanje lica sa zaštitnim faktorom SPF30.

Apivita Wine Elixir linija Hlifestyle.eu

Uz ovaj novi proizvod, u Wine Elixir liniji nalaze se i krema lagane teksture protiv bora i za učvršćivanje kože lica, krema bogate teksture protiv bora i za učvršćivanje kože lica, obnavljajuća noćna krema za lice, serum protiv bora i za učvršćivanje kože lica, obnavljajuće ulje za učvršćivanje kože lica i krema protiv bora za područje oko očiju i usana.

 Wine Elixir lagana dnevna krema sa zaštitnim faktorom SPF30 smanjuje pojavu tamnih mrlja dok istovremeno daje zaštitu od sunca te sadrži 89 posto prirodnih sastojaka. Zasnovana na znanosti o epigenetici i zahvaljujući polifenolima, snažnim molekulama protiv starenja iz vinove loza sa Santorinija, ova krema na najefektivniji način reaktivira mladost kože. Svaki kozmetički proizvod u pravilu sadrži oko 70 posto vode. U Apiviti je voda zamijenjena s biljnom infuzijom te je proizvod tako obogaćen antioksidativnim i ostalim aktivnim elementima, kako bi se povećala njegova učinkovitost. Za infuziju Wine Elixira, odabrane su tri različite sorte vinove loze sa Santorinija (Athiri, Aidani i Assyrtiko) kako bi se povećao antioksidativni i antiage učinak.

Apivita Wine Elixir linija Hlifestyle.eu

Inovacija ovog proizvoda krije se u kompleksu na bazi sladića, alteje i riže. Njegova uloga je sprečavanje i smanjenje pojave tamnih mrlja te učinkovito reguliranje pigmentacijskih poremećaja uzrokovanih suncem ili faktorima povezanima s dobi.

Apivitin biokemijski laboratorij primijenio je nenadmašnu preciznost epigenetike kako bi proučio djelotvornost ekstrakta polifenola Santorini vinove loze na genima. Ova grana znanosti koja proučava nasljedne promjene u ekspresiji gena, polučila je fantastične rezultate u pronalaženju rješenja kada je riječ o potpunoj revitalizaciji kože te osiguravanju snažnog učinka protiv znakova starenja. Tako je u polifenolima lišća Santorini vinove loze, APIVITA pronašla prirodni eliksir mladosti te znanošću iznjedrila moćan ekstrakt protiv starenja.

Nova krema iz Wine Elixir linije štiti od UVB i UVA (PA++) zračenja s prirodnim i organskim filterima te sprječava i smanjuje pojavu tamnih mrlja uzrokovanim suncem ili faktorima povezanima sa starenjem.

Apivita Wine Elixir linija Hlifestyle.eu

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.