Style

OTVORENJE Europskog tjedna mobilnosti 2017.

By 15/09/2017 travanj 1st, 2019 Nema komentara

Europski tjedan mobilnosti 2017. PRESS konferencija

U četvrtak 14. rujna u neposrednoj blizini Cvjetnog trga u središtu Zagreba PRESS konferencijom otvoren je Eurospki tjedan mobilnosti 2017..

Europski tjedan mobilnosti 2017. PRESS konferencija

Na terasi StorySupercaffe-a u prisustvu gradonačelnika grada Zagreba Milana Bandića, pročelnice Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Romane Galić, pomoćnice pročelnice Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Marinke Bakula Anđelić te koordinatrice Zagreb Cycling Unit Grada Zagreba Darinke Jug u ulozi moderatorice konferencije, potpisana je Povelja i otvoren ovogodišnji ETM.

Europski tjedan mobilnosti 2017. PRESS konferencija Europski tjedan mobilnosti 2017. PRESS konferencija Europski tjedan mobilnosti 2017. PRESS konferencija

Ovogodišnji Europski tjedan mobilnosti čija je važnost usmjeriti pozornost građana za rješavanje jednog od najvećih problema u brojnim europskim gradovima, a to je zagađenje zraka i okoline te pristupačnost života u gradu osobama s invaliditetom, usmjeren je na temu ‘Dijeljenjem dobivate više’ čime je usredotočenost ovogodišnjeg projekta upravo na koncept dijeljenja prometnih sredstava u kretanju gradom.

Europski tjedan mobilnosti 2017. PRESS konferencija

Narednih tjedan dana u Zagrebu nas očekuju zanimljiva i informativna događanja u sklopu ETM-a, poput obilježavanja Međunarodnog dana ozonskog sloja, biciklijade, savjetovanja građana, stručnih skupova i još mnogo toga.

Europski tjedan mobilnosti 2017. PRESS konferencija Europski tjedan mobilnosti 2017. PRESS konferencija

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.