Style

“OKLAGIJANJE” je hit! Morate probati MADEROTERAPIJU.

By 24/05/2018 travanj 1st, 2019 Nema komentara
MADEROTERAPIJA Hlifestyle.eu IDOL PLUS BEAUTY salon

Ovaj naziv “oklagijanje” osobno mi baš nije najdraži ali je najpriprostiji opis tretmana koji je aposlutni hit u cijeloj našoj regiji. Donosim vam njegov opis i ponudu koju ne možete propustiti! 

MADEROTERAPIJA Hlifestyle.eu IDOL PLUS BEAUTY salon

 

Ova slika/screenshot to sigurno nije! Zato nastavite čitati… 

MADEROTERAPIJA je skup tretmana za koje se u salonima upisuje na liste čekanja, a brojni na svojim facebook i instagram profilima objavljuju slike “prije” i “poslije” kao dokaz učinkovitosti ove metode. MADEROTERAPIJA kao naziv dobila je ovdje svoju inačicu pa se žene naručuju na “oklagijanje”, jer valjci nalikuju onom na koji smo se naviknuli u kuhinji… Nije riječ samo o “epidemiji” u Hrvatskoj, nego i u okolnim zemljama, ponajprije u Srbiji. Naime, u Beogradu je “maserka Sneki” postala vijest i javnost ju je nazvala “ubojicom celulita” nakon što je osmislila svoju verziju drvenih valjaka i izradila ih sa stolarom.

MADEROTERAPIJA Hlifestyle.eu IDOL PLUS BEAUTY salon

Dao sam se u istraživanje u Zagrebu…

U salonu IDOL PLUS BEAUTY koji je ove godine proslavio 15. rođendan, a na čijem rođendanu sam bio gost, (video ćete uskoro moći pogledati na mom YOUTUBE kanalu) objasnili su mi koliko je ovaj način borbe s celulitom sjajan jer je potpuno prirodan… i nema straha za bilo kakvom alergijskom reakcijom jer se ne koriste nikakvi preparati. MADEROTERAPIJA najčešće uključuje masažu nogu, trbuha i nadlaktica uz pomoć posebnih drvenih valjaka. 

Maderoterapija je tehnika uklanjanja narančine kore uz pomoć masaže s rezbarenim drvenim valjcima koja je sve popularnija i u Hrvatskoj. Klijentice su nas tražile, a mi smo omogućile taj hit tretman koji zaista daje rezultate bez sumnje…

kaže mi vlasnica dok mi pokazuje taj drveni pribor i dok čekamo klijenticu naručenu na tretman.

Gospođa je nestrpljivo čekala uvođenje ponude, a po izlasku s tretmana rekla da je oduševljena ugodnošću izvedenog tretmana, ali i rezultatima… Inače, preporučljivo ih je izvesti 10 u nizu. Jedan svaki dan. 

MADEROTERAPIJA Hlifestyle.eu IDOL PLUS BEAUTY salon

Metoda je inače nastala devedesetih godina prošlog stoljeća u Kolumbiji, a u posljednje vrijeme veliki je hit u regiji. Ne samo da smanjuje narančinu koru na kritičnim područjima tijela, ova metoda ima i druge blagodati.  Naime, MADEROTERAPIJA pomaže svima koji imaju problema s tonusom mišića, cirkulacijom ili zadržavanjem vode zbog hormona i načina života i rada koji nas prisiljava na jako puno pasivnosti u danu. 

MADEROTERAPIJA Hlifestyle.eu IDOL PLUS BEAUTY salon

Sve u svemu, nisam mogao izdržati pa sam se i ja prepustio u blagodati vremena samo za sebe… 

Za vas sam dogovorio posebnu ponudu do kraja svibnja!!!

Ponudu koju ne trebate propustiti! 

30% popusta na tretman!!! 

MADEROTERAPIJA ZA VAS JE 140,00kn!

Sve što trebate napraviti je javiti mi se u inbox na FACEBOOK ili INSTAGRAM i poslat ću vam kod s popustom. 

I to je to! 

Uz MADEROTERAPIJU u ponudi IDOL PLUS BEAUTY SALONA su i drugi tretmani za borbu s celulitom… MED2CONTOUR, LIMFNA DRENAŽA, SOTHYS INTENZIVNI ANTICELULITNI TRETMAN SA TERMALNIM BLATOM I ALGAMA. 

 

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.