Style

KOSA VOLI LJETO? KOSA VOLI LJETO UZ KERASTASE TRENING.

By 19/06/2018 travanj 1st, 2019 Nema komentara

Prvo na što pomislimo kad je u pitanju kosa i ljeto jesu ispucali vrhovi, neuradan rast kose… opuštenost jer smo na odmoru pa se onda svi hvataju za glavu kad dođe jesen i povratak svim poslovnim obvezama i gradskim susretima. 

Da bi kroz rujan izbjegli mahnito trčanje u frizerski salon i očajni pogled na svoju kosu, dobro je pripremiti se za ljetne dane i oboružati se s nekoliko proizvoda i ući u rutinu njegovanja koju ćete shvatiti i prihvatiti kao ritual i vrijeme samo za sebe, a ne opterećenje… Jednostavno tih par minuta odvojiti za sebe. Jer možemo mi pričati da nije izgled najvažniji, ipak s njim puno pričamo o sebi.

KERASTASE LJETO HLIFESTYLE HRVOJE VUKOV

Zato sam se i ja prepustio u ruke Andreje Ugarković iz frizerskog salona MARINA u Preradovićevoj.

KERASTASE LJETO HLIFESTYLE HRVOJE VUKOV

Dakle, sve vam je jasno! Top proizvodi iz linije KERASTASE RESISTANCE EXTENTIONISTE. 

Linija Extentioniste sastoji se od četiri proizvoda, četiri teksture i četiri kombinacije za kosu koja raste do zdravih novih dužina. Tako kupka Bain Extentioniste aktivira tjeme i osnažuje vlakna kose, njega Fondant Extentioniste i maska Masque Extentioniste osnažuju dužinu kose i vrhove, dok Sérum Extentionistevlasi čini čvršćima iz korijena. Redovna upotreba proizvoda iz linije Extentioniste osigurava do čak 4 centimetra dužu kosu u roku od tri mjeseca* uz vidljivo manje ispucanih vrhova i lomljenja kose.

KERASTASE LJETO HLIFESTYLE HRVOJE VUKOV

Kao što je za zdravlje organizma važno redovito bavljenje tjelesnom aktivnošću tako je važno i svakodnevno trenirati vlastitu kosu. Kako bi ona postala otporna i snažna važno je proći personalizirani program njege kod stručnog Kérastase frizera koji se sastoji od individualnog pregleda i analize vlasišta, definiranja ciljeva za vašu kosu te tretmana osnaživanja dubinskom obnovom i njegom u salonu koja traje oko 15 minuta. Zatim slijedi period od 12 tjedana njege kose kod kuće prema uputama Kérastase frizera kako bi se potaknulo kosu na rast do njezine optimalne dužine. Po završetku tretmana treba provjeriti napredak i u dogovoru s frizerom odlučiti je li vrijeme za šišanje i oblikovanje kose ili treba još jednom primijeniti Extentioniste protokol.

KERASTASE LJETO HLIFESTYLE HRVOJE VUKOV

Andreja Ugarković iz salona ljepote Marina u Preradovićevoj osvrnula se na ljetne trendove. Naglasak ovog ljeta je na pletenicama kad je u pitanju duga kosa. Odvažni sa kraćom kosom zasigurno će nositi trend mokrog izgleda kose. U svakom slučaju ideja je da sve izgleda spontano. Ipak, spontanost ne znači i neurednost i zapuštenost. Zato su Kerastase proizvodi pravi izbor za njegu kose. 

Uz malo spretnosti može se i iz kraće dužine kose izvući maksimalno pri stilizaciji kose. Tako je meni Marina nakon pranja kose s Bain Extentioniste  koji aktivira tjeme i osnažuje vlakna kose i njege s Fondant Extentioniste stavila i masku Masque Extentioniste koja osnažuju dužinu kose i vrhove. Prije samog sušenja i završnog stiliziranja upotrijebila je Sérum Extentioniste koji vlasi čini čvršćima iz korijena. Pravi trening kose. Zar ne? Tijekom same završne stilizacije uz malo ukosnica i gumica složila je pletenicu po sredini kako bi stvorili malo efekt zaigranosti za pravi ljetni look. 

KERASTASE LJETO HLIFESTYLE HRVOJE VUKOV

Hvala na čitanju i podršci! 

Veselim se dijeljenju, preporuci i komentarima!

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.