justice constitutionnelle dissertation topics showing notes during presentation powerpoint scavenger book review island movie summary free persuasive speech about organ donation essays
Style

G R I N G O – zagrebačka adresa za kvalitetan styling

By 31/01/2018 1 travnja, 2019 Nema komentara
Hlifesytle GRINGO SHOP Savska 150

Ako potražite značenje riječi GRINGO na internetu pronaći ćete definiciju vezanu za kolokvijalni naziv u Južnoj Americi za turiste, odnosno sleng koji upotrebljavaju stanovnici zemalja španjolskog ili portugalskog govornog jezika za strance ili došljake… Ako pak potražite značenje riječi GRINGO usko vezano za Hrvatsku, za Zagreb doći ćete do adrese Savska 150. 

Hlifesytle GRINGO SHOP Savska 150

GRINGO SHOP 

Hlifesytle GRINGO SHOP Savska 150

Gringo shop u Zagrebu djeluje još od 2011. godine, a pokrenula su ga trojica entuzijasta sa željom da obogate streetwear scenu Zagreba.

Tijekom godina Gringo je doživio manje promjene te se na kraju specijalizirao za ekskluzivnu prodaju američkog brenda odjeće Dickies te su tim potezom osigurali bazu vjernih kupaca koji su prepoznali visoku kvalitetu i odličan dizajn odjeće marke Dickies, a Gringo shop kao mjesto gdje vlada opuštena atmosfera.

Hlifesytle GRINGO SHOP Savska 150

Kroz svoju predanost inovaciji i redovni kontakat s korisnicima, Williamson-Dickie Mfg. Co je prerastao iz malog proizvođača Bib Overall odjeće do najvećeg proizvođača radne odjeće u svijetu. Od svojih početaka 1922. godine, svaki komad odjeće Dickies stoji kao sinonim za kvalitetu, žilavost, i ponos koji utjelovljuje duh američkog radnika. Sve te kvalitete su pretočili 50’ih i u svoju liniju svakodnevnog “streetwear” asortimana, koji je svoj boom doživio tijekom 90’ih godina prošlog stoljeća među mladim ljudima brojnih supkultura (skateri, boarderi, glazbenici, BMX raideri, bikeri…), rezultirajući svojevrsnim kultnim statusom koji se kasnije proširio i na Europu.

Na kraju svega, ono što najviše hvali Dickies kao brend su brojni fanovi koji se redovito vraćaju obogatiti svoju kolekciju Dickies novim artiklima.

Hlifesytle GRINGO SHOP Savska 150

Hlifesytle GRINGO SHOP Savska 150

Hlifesytle GRINGO SHOP Savska 150

Osim jedinstvene Dickies ponude u Hrvatskoj, Gringo shop se izdvaja i po ponudi TITOS domaće robne marke. Odjeća koja je jednostavna, nosiva i pomalo provocirajuća izbor je za one koji žele nositi kvalitetno i upečatljivo. 

Svaka Titos majica dolazi u svom unikatnom pakiranju, u Titos limenci, uz unikatan bedž i logo brenda – nedovršenu zvijezdu.

Hlifesytle GRINGO SHOP Savska 150

Hlifesytle GRINGO SHOP Savska 150

Hlifesytle GRINGO SHOP Savska 150

GRINGO zagrebačka priča tako je uokvirena ponuda svjetske i domaće proizvodnje i ponude odjeće i modnih dodataka za sve one koji žele kvalitetno i jedinstveno. Cjenovno prihvatljiva ponuda tako postaje godinama izbor svih onih koji gradom žele proći zapaženo, ali s pokrićem. 

Dickies i Titos se sjajno nadopunjuju ne bivajući konkurencijom, a sjajno balansirajući i sa ponudom SentiMental bikes dodataka koji su također u ponudi samog Gringo shopa.

Hlifesytle GRINGO SHOP Savska 150

SentiMental bikes autentična je hrvatska priča o strasti i hrabrosti custom izrade bicikala koja svakodnevno raste i razvija se. U samom ulazu u Gringo shop zapravo je tzv. lounge izložbeni prostor upravo tog brenda. 

Hlifesytle GRINGO SHOP Savska 150

Cijeli koncept Gringo shopa na adresi Savska 150 sjajno se nadopunjuje dijeljenjem dvorišnog prostora sa susjednim Polyboy barber shopom kao i Bikers Beer Factory ugostiteljskom ponudom. Vjerujem da će vaš skorašnji odlazak biti ispunjen zadovoljstvom, pa i onih najzahtjevnijih. 

Hlifesytle GRINGO SHOP Savska 150Hlifesytle GRINGO SHOP Savska 150Hlifesytle GRINGO SHOP Savska 150Hlifesytle GRINGO SHOP Savska 150Hlifesytle GRINGO SHOP Savska 150

Ostavi komentar