Style

Autentičnost prije svega. MEMENTO Authentic Beauty Concept – frizerski salon Evelin

Od početka ove 2019. brigu o mojoj tada izmučenoj kosi prepustio sam u ruke najboljih stručnjaka u Zagrebu.

Salon EVELIN na čelu sa Evelin Benković poznato je zagrebačko odredište za sve one koji žele sjajnu i zdravu kosu ali ne pristaju na kompromise niti kad je u pitanju atmosfera i međuljudski odnosi.

Frizerski salon EVELIN Hlifestyle.eu

Na adresi Nova ves 72 tako ćete uočiti skladnu atmosferu unutar tima ali i nepretenciozni odnos naspram klijenata. Iako brojni celebrity pripadnici biraju ovaj salon za njegu svoje kose odmah vidite da se i anonimni klijenti osjećaju jednako ugodno i da se svima pristupa s jednakom pažnjom i stručnošću. 

Upravo iz svega navedenog ne treba čuditi da salon EVELIN tako prednjači i u preparatima koje koristi. Među prvima uvijek krenu sa određenim novostima, a baš su se i prvi priključili takoreći cijelom jednom pokretu kad je u pitanju njega kose. 

Authentic Beauty Concept frizerski salon EVELIN Hlifestyle.eu

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT je novi brend prisutan na našem tržištu koji zbog svojih prirodnih sastojaka ali i vrlo konkretnih rezultata osvaja svakodnevno sve više žena i muškaraca. Osvaja sve one koji svom vlasištu i kosi žele pružiti najbolje. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT zapravo nije samo brend već pokret ljudi, stručnjaka frizerske struke i njihovih korisnika, koji holističkim pristupom kreiraju svijet autentične ljepote. 

Savršena nesavršenost nadovezana na stav bez filtera uz autentični stilski minimalizam bile bi odrednice kreatora AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT pokreta ali i svih onih koji su ga prepoznali kao svoj način sanjarenja, ostvarivanja i bivanja u svijetu koji često nameće određene okvire, stavlja u ladice i zatvara u ormare. 

Upravo zato jer i sam živim izvan okvira, ladica i ormara, birajući sve rizike slobode srca i uma, u odgovornosti naspram drugih ljudi i prirode, drago mi je da u salonu EVELIN imam priliku biti dio AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT priče, a posebno mi je drago da sam iskusio MEMENTO tretman. 

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT proizvodi su bez silikona, sulfat surfaktanata, parabena, mineralnih ulja i umjetnih boja. Umjesto njih, koriste se moćni veganski sastojci, čisti i pažljivo odabrani, a time ništa manje uspješni u njezi kose. Dapače… Rezultati su vidljivi već nakon prvog korištenja što me nagnalo da razmislim koliko su nam kosa i vlasište zapravo željni prirodnih sastojaka i trenutaka koji ih neće umarati nego istinski očistiti i nahraniti. 

MEMENTO premium tretman zato je posebno kreiran kao spoj dubinske njege kose i potpunog isključivanja od izvanjskih utjecaja.

Jedinstveno je to osjetilno putovanje koje mi je pružilo duboke trenutke opuštanja i svjesne prisutnosti…

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT sa cjelokupnom ponudom proizvoda za njegu svih tipova kose i realizaciju stylinga koji su autentični ide ukorak s ljudima koji žele biti svoji u svim sferama življenja pa tako i u njezi i stilizaciji kose.

Authentic Beauty Concept frizerski salon EVELIN Hlifestyle.eu

Rečenica s početka, o izmučenoj kosi s početka 2019., danas nije samo stvar kalendarske prošlosti nego i stvarnog stanja… Kosa je zdrava i sjajna, a s uvijek novim igrama u njezinoj stilizaciji izazovem pažnju gdje god da se pojavim. Hvala timu salona Evelin na svim kovrčavim i ravnim frizurama baš kao i na duuugačkom repu ili pletenicama… Autentično stanje mog duha svaki put uspješno izrazite kroz frizuru. Hvala vam svima na čelu s Evelin. 

Frizerski salon EVELIN Hlifestyle.eu

Ukoliko ste zainteresirani za sve što tim frizerskog salona EVELIN zna i može,z apratite ih na društvenim mrežama FACEBOOK i INSTAGRAM.

***

Isto tako istražite i AUTHENTIC BEAUTY CONCEPTn a društvenim mrežama FACEBOOK i INSTAGRAM i priključite se pokretu autentične ljepote.

*

Ukoliko vam se članak svidio podijelite ga sa svojim prijateljima! 

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.